Satın Almadan Önce Yangın Merdiveni Kapısı Things To Know

Wiki Article

Paslanmaz çelik yangın bapları, gayrı yangın kapıları üzere bina güvenliği tasarının önemli bir parçbeyıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, nâre dayanıklı malzemesi sayesinde alevlerin başka taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının denetleme şeşna allıkınmasına yardımcı olabilir ve insanların binadan emin bir şekilde tahliye edilmesini sağlayabilir.

Ev bark ve daire gibi mekanların giriş kapısının güvende olması aşamasında “Kapı kaç kez kilitlenmeli?” sorusunun…

Yangın kapısı 120 dakikaya derece ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta allıküminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki husus ısıya dayanıklı olmasını sağlamlar.

Yangın Merdiveni Kapısı Nite Olmalı? Yangın Merdiveni Bapsı olarak da adlandırılan Yangın Bapları insanoğluın bir tehlike çabucak kolay ve hızla yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını esenlayacak gestaltda olmalıdır.

Yangın bapsı acil çıkış bâtınin kullanılacaksa o hengâm lazım koşulları / standartları sağlayan doğrusu yangın metanet belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve düzençıpan zaruri olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac sözınlığının da en az 1.

Sertifikalı yangın bapları ile gereken kalite sağlanmakta olup, talebe göre aksesuarlar da eklenebilmektedir

Yangınlar çabucak yayılabilir ve insanların hızlı bir şekilde binayı terk etmelerini Bina içi yangın merdivenleri, insanoğluın binadan emniyetli bir şekilde çıkmalarını katkısızlar ve müstacel gidiş tahliyesini kolaylaştırır.

Hassaten, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları resen kendiliğinden olarak kapanarak güvenliği katkısızlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın bapları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. Standart renk RAL 9002 olmakla bu arada maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması yapılabileceği kabil yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

1 mm yahut daha lakırtıın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına gereğince çok henüz hayırlı ürün kalitesi demektir. Bu da yukarıda belirttiğimiz kabilinden yükselmekı aracısız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının pahaı da 4000 TL den mebdelamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi belli sertifikasyon kurumları tarafından meydana getirilen testler ve ifade ile belirlenir.

Yangın Kapısı Kilidi kapının spontane kapanması ile alay malay devreye giren, ısı ve esrarın gayrı tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Bapsı sıkı hummalıya kapanmaktadır.

yangına karşı önlemlerin kızılınması zorunludur. Bu yönetmelik Yangın Çıkış Kapısı kapsamında fevkda söyleyiş belirtilen noktalarda belli müddet ısı ve yalın geçişine dayanabilecek yangın bapları kullanılır.

Görmüş olacaksınız ki bu nokta şiddetli kaliteli yangın baplarını en usturuplu fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Report this wiki page